• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Corona Coaching - Hoe overleef je Corona?

De wereld zoals jij deze tot een tijdje geleden kende, bestaat niet meer. Alles is anders sinds Corona ons leven binnen drong. Besef jij dat al?

Hoogstwaarschijnlijk werd ook jouw dagelijks leven beheerst door Corona. Hoe zorg je ervoor dat je weer een gezond en gelukkig leven kunt leiden zonder stress of overbelasting?

Herken je jezelf in (een van) deze vragen:

- Voel je je gespannen?

- Ben jij angstig over je leven of over je toekomst?

- Heb je last van malende gedachten m.b.t. Corona?

- Kun je niet echt genieten en ontspannen?

- Besteed jij veel tijd aan Corona (in je hoofd)?

- Hoop jij dat je jouw oude leven terugkrijgt?

- Wil jij je (weer) vrij en gelukkig voelen zonder door Corona beheerst te worden?

Weet dat je niet de enige bent die zich herkent in (een van) deze vragen. Niet iedereen durft dit echter te erkennen voor zichzelf. Heb je op een of meerdere vragen 'JA' geantwoord, dan is het tijd voor actie. Want als je hiermee blijft rondlopen, dan kunnen er op den duur lichamelijke klachten ontstaan. Om dit voor te zijn, maak je de keuze om er iets aan te doen.

Spanning en stress zijn nooit goed voor je gezondheid. Bij langdurige spanning en stress is het risico dat dit ergens in je lichaam gaat vastzitten; je krijgt vage of onverklaarbare lichamelijke klachten. Dat wil je natuurlijk niet.

Met Corona coaching kun je jezelf ontdoen van de spanning en stress die je ervaart. Zowel in je hoofd als in je lichaam. Je krijgt handvatten over hoe je je kunt ontspannen en je word je bewust dat Corona in de mind niet leidend hoeft te zijn in je dagelijks leven. Je kunt nog steeds een gezond en vreugdevol leven leiden!

Hoe werkt het?

Als coach begeleid ik je op holistische en energetische wijze naar een meer ontspannen dagelijks leven. Alle coaching consulten zijn gericht op eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat gedragsverandering in jou kan plaatsvinden.
Je zult zelf aan de slag gaan en mogen kijken naar jouw gedrag; dat is de basis voor verandering. Als je bereid bent om in je eigen spiegel te kijken en je gedrag te (h)erkennen, dan is de eerste stap gezet. We stemmen samen af op datgene wat je in het moment via mij mag ontvangen en ik ondersteun je als jij de stappen zet, waardoor er steeds meer ruimte komt voor ontspanning.

Tijdens de consulten ontdek je hoe jij optimale lichamelijke en geestelijke ontspanning kunt bereiken. Door de coaching, het stellen van gerichte vragen en het inzetten van ontspannings- en ademhalingsoefeningen, leer ik je hoe je meer kunt ontspannen.

Ik  ben er graag voor je en faciliteer een setting waarin je kunt ontspannen en waarbij je vanuit de rust de helderheid in jezelf kunt (terug) vinden.

Mijn werkwijze is intuïtief, holistisch, energetisch, persoonlijk, met zachte kracht en geduld, spiegelend zonder oordeel en vanuit innerlijke rust. Ik bied jou een luisterend oor en daag je uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.

Alle coaching consulten kunnen ook via videobellen of telefonisch plaatsvinden.

Resultaten

- Inzicht in en bewustwording over hoe Corona jouw leven beheerst

- Wat je daarvoor in de plaats zou kunnen doen

- Bewustwording van gedachten, gevoelens en emoties m.b.t. Corona

- Hoe je gezond & gelukkig kunt leven zonder dat Corona jouw leven beheerst

- Hoe je ontspanning en meer innerlijke rust kunt ervaren

- Wat er voor jou veranderd is sinds Corona en hoe je daarmee om kunt gaan

Wat doen we niet?

We gaan niet eindeloos emotioneel graven naar oorzaken van jouw lijden of situatie. Hiermee blijf je hangen in wat was en zit je gevangen in de energie van het verhaal. Je blijft dan steeds hetzelfde herhalen en in een kringetje lopen; dit is niet helpend.

Het kan zijn dat er tijdens het coaching consult iets wordt aangeraakt, waardoor je een herinnering hebt aan bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Hier kan aandacht aan besteed worden, maar dat hoeft niet. Die keuze is aan jou.

Wil je meer weten over wat coaching inhoudt, klik dan op deze link.