• De praktijk is voor iedereen geopend
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Over mij

Mijn naam is Karin Witte.

Mijn missie is om mensen liefdevol en respectvol te ondersteunen in hun bewustwordings-proces en hen te helpen door inzicht en begrip te creëren in zichzelf of een situatie om van daaruit andere keuzes te kunnen maken. Door mijn eigen hobbelige levensweg ben ik in staat om mij te verplaatsen in vele situaties en omstandigheden, dus niets is 'gek'.

Ik zet deze levenservaring in bij het coachen, waarbij ik werk vanuit mijn innerlijke rust en wijsheid. Vanuit die rust doe ik wat nodig is in het moment. Daarnaast is mijn werkwijze zonder oordeel, bied ik een luisterend oor en daag ik uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.

Ik ondersteun bij levensvragen en werk gerelateerde vragen, zodat jij je bewust kunt worden van belemmerende gedachten, patronen en programma’s en deze kunt ontmantelen.

Ook bij de loopbaancoaching werk ik vanuit mijn eigen ervaring als werkzoekende en niet lekker in mijn vel zittend op het werk.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het geven van communicatie trainingen in het bedrijfsleven. Heldere communicatie loopt als een rode draad door mijn werk- en privéleven.

Een groot deel van mijn werkleven heb ik als (directie)secretaresse gewerkt. Dit werk gaf altijd veel voldoening, omdat ik anderen kon ontzorgen en dienstbaar kon zijn. Voor incidentele secretaresse werkzaamheden ben ik op uurbasis in te huren.