• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Martine:

"Karin heeft mij geruime tijd gecoacht. Een prettige dame die helder communiceert en oprecht belangstellend is. Met haar oordeelvrije houding creëerde ze een veilige bedding om me volledig open te kunnen stellen voor verandering. 

Karin weet haarfijn tot de kern van een probleem te komen. Ze heeft me geholpen om de regie over mijn leven terug te pakken en onmogelijkheden om te buigen tot mogelijkheden. Ook kan ik nu makkelijker uit drama/de waan van de dag stappen, en in de rust blijven. Dit heeft een positieve impact gehad op mijn gezondheid, werk en sociale contacten:  Ik ben uit de burn-out opgeklommen, heb weer werk gevonden en ervaar meer verbinding met mezelf.  Vanuit deze ervaring beveel ik haar dan ook van harte aan."

Helene:

"Karin is een vriendelijke, zachte coach die je kan laten zien en voelen hoe leven en werken vanuit je hart zoveel prettiger is."

 

Ervaringen gedeeld vanuit speedcoachsessies:

"Karin luisterde naar mij en gaf me goed advies ondanks de korte sessie."

"Erg warm, helpend en nuttig. Het was een hele mooie sessie met geweldige uitkomst."

"Inzicht gekregen om weer opnieuw te focussen op mijn doel."

"In 20 minuten konden we goed en helder tot de kern komen in het beantwoorden van de vraag."

"Kort en concreet, to the point"

"Door met een rustmoment te starten zorgde ze dat er ruimte voor een gesprek kwam. De antwoorden op mijn vragen zijn zo duidelijk dat al mijn onrust daarover verdwenen is !"

"Ik heb geleerd dat ik veel meer regie kan nemen op het vinden van een baan, ook al ben ik ouder."