• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Trainingsprogramma Futureproof ondernemen

 

Tijden veranderen snel en plotselinge veranderingen volgen elkaar rap op. Er is veel onrust en chaos in de wereld en daarmee veelal ook in de mens. Iedereen die een beetje om zich heen kijkt voelt aan zijn water dat er grootse veranderingen op wereldniveau op stapel staan. We zitten in een tijd van transitie bewegend naar een nieuwe wereld die vraagt om een compleet andere aanpak in alles.

Hoe gaat u daarmee om als ondernemer? Bent u voorbereid op de tijden van grote wereldwijde veranderingen die komen gaan? Of bent onrustig, onzeker, gestrest en probeert u vast te houden aan wat u kent? Of gelooft u dat alles blijft zoals het was en u gewend was?

Kunt u als ondernemer ondanks alles wat er speelt: corona- Oekraïne oorlog - energie en klimaatcrisis - huizen tekort - toren hoge inflatie - wereldse verharding en polarisatie, rustig blijven en uw ondernemersgeest vrij laten stromen op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden?

Bent u al op de hoogte hoe het ondernemen in de nieuwe wereld gaat, wat er dan anders zal zijn? Bent u al als ondernemer en is uw onderneming al futureproof?

Speciaal voor alle kleine ondernemers, zzp-ers, mkb-ers hebben Guy Andreoli en ik het volgende trainingsprogramma ontwikkeld met als basis de '10 stappen naar Futureproof ondernemen'.