• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Loopbaan coaching

Is dit (of iets soortgelijks) herkenbaar voor jou?

- Je merkt dat je niet meer blij wordt van je huidige werk.

- Bepaalde aspecten in je werk voelen niet meer prettig aan voor je.

- Je zou eigenlijk iets anders willen en je weet niet wat.

- Het liefst maak je je onvrede bespreekbaar bij je leidinggevende, maar je weet niet hoe.

- Het gedrag van een collega zit je dwars en dat beïnvloedt je werkplezier.

- Je bent ontslagen en je hebt geen idee hoe nu verder.

- Je zit in de WW en wil je oriënteren op nieuw werk.

Coachingspraktijk Karin Witte

Dit zijn zomaar wat voorbeelden die jouw werksituatie kunnen schetsen. Goed dat je actie wilt ondernemen! Je werk is immers een groot deel van je leven, dus het is belangrijk dat je je daarbij prettig voelt.

Het resultaat van loopbaan coaching hoeft niet perse te leiden tot een zoektocht naar een andere baan. Soms leidt inzicht en begrip tot een betere verhouding met je huidige werk. Ook kan het zijn dat je kleine werkaanpassingen kunt doen waardoor je weer werkplezier krijgt. Of je krijgt handvatten aangereikt, waardoor je jouw werkwensen bespreekbaar kunt maken. Zo komt er ruimte voor iets nieuws. Of je leert welke communicatie je kunt gebruiken richting je werkgever.

Een mooie start voor inzicht in je wenselijke werksituatie is het maken van een moodboard. In een persoonlijke workshop krijg je helder waar je op dit moment staat en welke stappen je kunt ondernemen.

Ben je bereid om te reflecteren op je eigen gedrag? Dan ben ik er graag voor je en faciliteer een setting waarin je kunt ontspannen en waarbij je vanuit de rust de helderheid in jezelf kunt (terug) vinden.

Mijn werkwijze is persoonlijk met zachte kracht en geduld, spiegelend zonder oordeel en vanuit innerlijke rust. Ik bied jou een luisterend oor en daag je uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.