• De praktijk is voor iedereen geopend
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Coaching

Coaching kent vele vormen. Bij mij kun je terecht voor lifecoaching, loopbaancoaching en lichtcoaching. Elke vorm heeft een andere benadering, maar er volgt altijd inzicht en begrip in jezelf of de situatie. Van daaruit kun je keuzes maken die (beter) bij je passen en/of waar je blij van wordt. De basis is Eigen Verantwoordelijkheid nemen en stappen zetten, waardoor de levensstroom in jou weer op gang komt.

Ben je bereid om in beweging te komen en naar binnen te keren c.q. te reflecteren op je eigen gedrag?
Dan ben ik er graag voor je en faciliteer een setting waarin je kunt ontspannen en waarbij je vanuit de rust de helderheid in jezelf kunt (terug) vinden.

Mijn werkwijze is persoonlijk met zachte kracht en geduld, spiegelend zonder oordeel en vanuit innerlijke rust. Ik bied jou een luisterend oor en daag je uit om die stappen te zetten die ondersteunend zijn aan jouw proces.

Voor meer informatie over de verschillende vormen van coaching waarvoor je bij mij terecht kunt, verwijs ik je naar de betreffende pagina's op deze website.

Karin Witte

Hoe werkt het?

Alle consulten zijn gericht op eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat gedragsverandering in jou kan plaatsvinden. Je zult zelf aan de slag gaan en mogen kijken naar jouw gedrag; dat is de basis voor verandering. Jouw woorden en daden beïnvloeden hoe jouw buitenwereld eruit ziet. Als je bereid bent om in je eigen spiegel te kijken en je eigen gedrag onder ogen te zien, dan is de eerste stap gezet. We stemmen samen af op de vervolgstappen en in alle rust ondersteun ik je als jij de stappen zet.

Wat doen we niet?

We gaan niet eindeloos emotioneel graven naar oorzaken van jouw lijden of situatie. Hiermee blijf je hangen in wat was en zit je gevangen in de energie van het verhaal. Je blijft dan steeds hetzelfde herhalen en in een kringetje lopen; dit is niet helpend.

Het kan zijn dat er tijdens het consult iets wordt aangeraakt, waardoor je een herinnering hebt aan bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Hier kan aandacht aan besteed worden, maar dat hoeft niet. Die keuze is aan jou.