• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Coronacoaching

En juist daar kan ik met Corona coaching van betekenis zijn. Om te voorkomen dat er psychische problemen of lichamelijke klachten ontstaan die veroorzaakt worden door het effect van Corona. Het is van wezenlijk belang dat medewerkers zich onbevooroordeeld kunnen uiten; dit lucht op en geeft direct ontspanning. Ze voelen zich gehoord en gezien, omdat er aandacht voor hen is. Als er te lang enige vorm van stress wordt ervaren, dan kan de medewerker uiteindelijk lichamelijke klachten krijgen en dus ziek worden. Dat is voor beide partijen geen prettige situatie.

Wilt u ook preventief voor uw medewerkers zorgen? Dan kom ik graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking om te kijken waarin en hoe ik uw organisatie en uw medewerkers kan ondersteunen.

U kunt contact met mij opnemen via 06-81895676 of karin@coachingspraktijkkarinwitte.nl.

Tot voor kort werd Nederland beheerst door Corona. Iedereen was bezig met Corona en het beheerste ieders dagelijks leven. Het 'nieuwe normaal' was voor veel mensen niet makkelijk te hanteren op emotioneel vlak.

Heeft u er weleens bij stilgestaan welk psychisch effect Corona heeft (gehad) op uw medewerkers en daarmee op hun algehele gezondheid?

Moeten ze bijvoorbeeld thuiswerken en hoe ervaren zij dat? Zijn ze angstig over de toekomst? Voelen ze zich onzeker over het behoud van hun baan? Is het wel of niet verplicht om zich te laten vaccineren? Al deze onderwerpen houden hen bezig en veroorzaken (een bepaalde mate van) stress.