• De praktijk is voor iedereen geopend
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Secretaresse diensten

Zoekt u een tijdelijke invulling van een secretaresse vacature? Als freelance secretaresse ben ik u graag van dienst!
Met meer dan 20 jaar werkervaring als (directie)secretaresse ben ik flexibel inzetbaar op diverse niveaus binnen een organisatie.

Het secretaresse vak verveelt mij nooit en ik doe dit werk met plezier en enthousiasme. De rust bewaren onder iedere omstandigheid en het uitstralen van vertrouwen vormen de basis in de uitvoering van mijn werk en in het contact met collega’s. De ervaring leert dat dat verbindend werkt en de samenwerking bevordert.

Mijn kwaliteiten: organiseren, plannen, communiceren, coördineren en structuur aanbrengen.
Mijn talenten: organisatiesensitiviteit, helicopterview, zelfstandig, snel kunnen schakelen.

 

Wat heb ik uw organisatie te bieden?
Een schat aan werkervaring om uit te putten. Door mijn jarenlange ervaring als secretaresse ben ik bekend met hectiek, verandering, zelfstandigheid en snel schakelen. Mijn prioriteit is om pro-actief te handelen door het opdoen en bijhouden van organisatiekennis, netwerken, fungeren als sparringpartner en meedenken. En zo de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk. Doordat ik goed overzicht behoud, een helicopterview heb, actiegericht ben en snel kan schakelen, ben ik in staat om veelzijdige en adequate ondersteuning te bieden. Mijn communicatieve vaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld en ik ben comfortabel bij het communiceren op alle niveaus binnen een organisatie en daarbuiten. Dit vanuit een persoonlijke en open werkhouding.

 

Wilt u meer informatie, mijn curriculum vitae opvragen of direct een offerte aanvragen? Klik dan hier voor contact.