• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

De Stilte in jezelf

Word de Stilte in de alledaagse Storm.

De, en misschien ook jij wel jouw, wereld is op dit moment een spreekwoordelijke Storm. Er gebeurt van alles om ons heen, in een rap tempo. Kun jij alles bijhouden? Wil jij alles bijhouden? Wat gebeurt er als je terugkeert naar binnen, naar de Stilte...

Heb je last van alle gedachten die constant door je hoofd heen malen? Dan is het de hoogste tijd om de slavernij van het denken, die we onszelf dag in dag uit opleggen en aandoen, los te laten ofwel niet meer vast te pakken. Dit is geen gemakkelijk proces en vraagt om constant bewustzijn van je gedachten.

Het resultaat is dat je na een tijdje van oefenen zult merken dat  het stiller wordt in je hoofd. Eerst een paar seconden. Dan een paar minuten. Dan uren lang. Hoe fijn is dat!

En vanuit deze volledige innerlijke stilte kan het Eenheidsbewustzijn weer helder en duidelijk gehoord worden en de Levensenergie weer vrijelijk stromen, waardoor het Zelfhelend Vermogen zich kan herstellen.

 

Het Eenheidsbewustzijn dat je zonder tegenstrijdige gedachten in Stilte alles zal aanreiken wat nodig is om jezelf op enig moment in je tijdelijke levenservaring op aarde te helen. Helen van al je onevenwichtigheden zoals trauma’s, stress, overspannenheid en depressie welke je gecree╠łerde levenservaring verstoren en zelfs kunnen resulteren in allerlei (chronische) ziekteverschijnselen.

Om de verbinding met je Eenheidsbewustzijn volledig in tact te houden, is het belangrijk dat je je realiseert dat je in essentie (kern) de Eenheid al bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn. Als je je (tegenstrijdige) gedachten niet meer vastpakt en stopt met zoeken naar antwoorden tot het eind der tijden, dan realiseer je je dat jij de Eenheid bent. Het zijn immers de gedachten die je loskoppelen van je Eenheidsbewustzijn en de daaruit voortkomende Levensenergie.

 

Wil jij de Stilte in jezelf (weer) ervaren? Maak dan een afspraak en kijk hier voor de tarieven en contactgegevens.