• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Speedcoaching

Een mooie kans om uw medewerkers aan te bieden! Laat hen de impact van coaching op persoonlijk- en ontwikkel / carrière vlak ervaren op een laagdrempelige manier.

Uw medewerkers kunnen met allerlei gedachten, gevoelens en emoties rondlopen waar u totaal geen weet van hebt, maar die het werk wel kunnen beïnvloeden.

Speedcoaching biedt op basis van een concrete hulpvraag de mogelijkheid om in korte tijd te sparren over grote en kleine dilemma's of om inspiratie op te doen.

Als coach ben ik 20 minuten voor de medewerker beschikbaar, zodat hij/zij zeker weet dat ze gehoord en gezien wordt. Ik geef feedback, inzicht en begrip en fungeer als klankbord.

Als basis van deze speedcoachsessies kunnen tal van hulpvragen dienen. Eigenlijk alles wat met 'werkplezier', ‘levensgeluk’ en ‘zijn’ te maken heeft.

Er kunnen bijvoorbeeld vragen gesteld worden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, iets waar men tegenaan loopt in het dagelijks leven of een ander onderwerp dat men zelf inbrengt.

Het resultaat is altijd dat de medewerker (meer) inzicht en begrip krijgt en een stukje bewustwording, waardoor hij/zij zelf weer verder kan.

Ook kan het zijn dat er iets naar voren komt waardoor een diepere laag in de medewerker wordt aangeraakt. In overleg kan dan lifecoaching of loopbaancoaching ingezet worden.

 

Wilt u preventief voor uw medewerkers zorgen en speedcoaching binnen uw bedrijf gaan aanbieden? Dan kom ik graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op met mij via 06-81895676 of karin@coachingsprakijktkarinwitte.nl.

 

Bij voorkeur geef ik deze sessies in een afgesloten ruimte vanwege privacy en concentratie. Ook is het mogelijk om dit op afstand te doen via beeldbellen.

Belangrijk om te vermelden is dat de privacy van de medewerkers gewaarborgd is. Ik deel geen informatie die aan mij wordt toevertrouwd.

Eerdere ervaringen:

"Karin luisterde naar mij en gaf me goed advies ondanks de korte sessie."

"Erg warm, helpend en nuttig. Het was een hele mooie sessie met geweldige uitkomst."

"Inzicht gekregen om weer opnieuw te focussen op mijn doel."

"In 20 minuten konden we goed en helder tot de kern komen in het beantwoorden van de vraag."

"Kort en concreet, to the point"

"Door met een rustmoment te starten zorgde ze dat er ruimte voor een gesprek kwam. De antwoorden op mijn vragen zijn zo duidelijk dat al mijn onrust daarover verdwenen is !"

"Ik heb geleerd dat ik veel meer regie kan nemen op het vinden van een baan, ook al ben ik ouder."