• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Voor wie

In principe is de Oplaad dag voor iedereen geschikt. Of je het nou wel of niet druk hebt, een dag helemaal voor jezelf is gewoon lekker! De dag start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Voor bedrijven kan er in overleg van deze tijden worden afgeweken.

Individuen

Wil je even uit de sleur van je dagelijks leven? Even geen telefoon, werk, kinderen of partner? Dan is de Oplaaddag een cadeau aan jezelf. Tijdens deze dag hoef je je nergens druk om te maken; je wordt verzorgd waardoor je de controle los kunt laten.

We organiseren 1x per maand een Oplaaddag waarvoor je je kunt inschrijven. Bij voldoende inschrijvingen gaat de dag door en we behouden ons het recht voor om de dag te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn.

Groepen

Wil je bijvoorbeeld een familie-uitje of een teamdag organiseren? Dan kun je denken aan een Oplaad dag voor een groep. We hanteren een maximum van 16 personen. De dag kan in overleg ingevuld worden met de diverse onderdelen die beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan via karin@coachingspraktijkkarinwitte.nl.

Programma onderdelen

- Stilte wandeling

- Stembevrijding/zingen

- Koud water dip

- Yoga

- Sportactiviteit

- Reading

- Mood board maken

Groepen en bedrijven kunnen in overleg hun eigen programma samenstellen. Neem contact op via karin@coachingspraktijkkarinwitte.nl voor informatie of een vrijblijvende offerte op maat.