• Iedereen is welkom in de praktijk
  • Ook online en telefonische coaching mogelijk

Voor bedrijven - Voorkomen is beter dan genezen

 

Uw medewerkers zijn de drijfveer van uw bedrijf. Zij maken dat u elke dag het kantoor kunt openen en bijvoorbeeld zorg kunt leveren of producten/diensten kunt verkopen.

De zorg voor uw medewerkers is dus van cruciaal belang. Hun loyaliteit hangt af van uw zorg. Hun werkplezier hangt af van uw zorg. Hun ziekteverzuim hangt af van uw zorg.

Waar bestaat goed werkgeverschap voor u uit?

In mijn coachingspraktijk bied ik voor bedrijven loopbaancoaching, lifecoaching en speedcoaching aan. Deze vormen van coaching kunnen met elkaar gecombineerd worden. Als een medewerker niet lekker in zijn vel zit, kan het helpen om een gesprek aan te gaan en te ontdekken waar de oorzaak ligt. Dit kan met het werk te maken hebben, maar natuurlijk ook privé. Vaak is het prettiger voor de medewerker als dit gesprek met een buitenstaander plaatsvindt. Dan voelt hij/zij zich vrijer om te praten. Meestal lucht het uitspreken van wat hem/haar dwars zit al op. Door middel van de persoonlijke coaching kan dan verder gekeken worden naar wat er nodig is voor deze medewerker. Dat doen we in overleg.

Bij speedcoaching kunnen meerdere medewerkers in een korte tijd aan bod komen. Een sessie duurt 20 minuten en in de praktijk blijkt dat er in deze korte tijd concrete resultaten bereikt worden. Ik kan bijvoorbeeld een dagdeel op uw bedrijf aanwezig zijn waarbij dan diverse medewerkers aan bod kunnen komen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met mij op via 06-81895676 of karin@coachingspraktijkkarinwitte.nl.